TROASTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Aşağıda Index sayısı ve Search Console ekran görüntülerini de ekliyorum. Veriler 35 günlük bir siteye aittir.

ÖZELLİKLER

* Arayüz hızlı ve minimal olması için Bootstrap ile geliştirildi.
* CRON ile her 10 dakika'da bir içerik girer. Günlük 144 adet içerik girişi sağlar.
* AI GPT 3.5 ile otomatik içerik oluşturur.
* İçerik için Başlık, Açıklama ve anahtar kelimeler oluşturur. 5 adet Sık Sorulan Sorular oluşturur ve içeriğe ekler.
* İçerik için SEO etkili İçindekiler kısmını otomatik oluşturur.
* Unsplash API ile içerik ana görselini seçebilir, içeriğe ayrıca 1 ek görsel ekler.
* Girilen içerik başlığından tekrar başlık önerebilir.
* AI ile otomatik yorum girişi yaparak içeriği güncel tutar.
* Unsplash kullanıyorsanız beğenmediğiniz görseli Yazı görseli ile değiştirebilirsiniz.
* Yada direk OG için Text Görsel kullanabilirsiniz.
* İçerik başlıklarınız için önce girilmesini sağlayabilirsiniz. (Öncelik verererk),
* İçerik başlığını aynı kalmasını sağlayabilir yada AI'nin bir başlık önermesini sağlayabilirsiniz.
* Semrush üzerinden aldığınız CSV dosyasını ekleyerek istediğiniz aranma hacmine sahip kelimelerini otomatik ekleyebilirsiniz.
* Bir anahtar kelime için AI'den başlık önerileri alabilir ve onları sisteme girilecek içerik olarak tanımlayabilirsiniz.
* Yazarlar tanımlayabilir ve her girilen içerik için random bir yazar seçilmesini sağlayabilirsiniz. .
* Anahtar kelimelerde unsplashtan görseller ekleyebilir ve havuzdan içerikteki görsel için fotoğraf seçmesini sağlayabilirsiniz.
* Girilen içerikler için Youtube üzeride video araması yaparak, içeriğinize Youtube videosu ekleyebilirsiniz. (SEO için etkili)

Ben US ve diğer ülkelerdeki sektörlere çalıştığım için ilk önce scripti bir domainde test ederek geliştirdim. Ben rekabeti zor bir sektör seçtim, ama GPTCMS ile şuan 10dan fazla site de oluşturdum ve gelmeye başladılar.

Script ile kazanç elde eden yada Desteklemek isteyenler gönlünden kopanı AHBAP'a bağışlayabilir.

Şuanki denemelerimde 3966 içerik için About 2,690 results (0.56 seconds) indexlenme var.
Download : https://we.tl/t-kLPFLmC6cB
Test site için tıklayın!!
VİDEOLU ADMIN PANEL DETAYLARI

Videolu Admin Panel Tanıtımı için Tıklayın!

Kurulum Videosu için

#SİTE 1

#SİTE 2

Merhaba hocam,
Site düzgün çalışıyor ancak cron çalıştırıldığı zaman belirli bir süre sonra şu hatayı alıyorum.

Whoops!

We seem to have hit a snag. Please try again later...