Merhabalar,
Sanırım Node.js ile geliştirme sağlıyorsunuz. Glycon ve diğer panellerden sıyrılmanıza en büyük sebep bu gösterilebilir. Şuan smm panellerde en fazla yaşanan problem optimizasyon(bize gelen müşterilerin çoğunda) php üzerinde sürekli olarak cron ile servis sağlayıcı üzerinden kontroller yapıldığından dolayı belli bir sipariş, servis sayısından sonrasında ciddi anlamda performans sorunları ortaya çıkıyor. Tabii özelliklerde ön planda tutuluyor ancak stabil, optimizasyonlu çalışan sistem özelliklerden önce gelir. Özelliklerde zaman ile geliştirip eklenebilir.
Evet hocam. Nodejs, Nosql (MongoDB) kullanıyorum. SQL de sızma vs bir çok şey deneyen oluyor o yüzden verilerin güvenliğini sağlamak için ve SQL sunucusu için özellik harcamamak adına nosql tercih ettim. Müşteri (Scripti Alan Kişi) back endi istediği gibi kolayca şekillendirmesi için clean code olmasına özen gösteriyorum. Müşteri express yerine fastify da tercih edebilir daha hızlı olması için onu da kullanabilir. Cronların sorun olacağını pek düşünmüyorum ne kadar fazla olursa olsun her şey sayısına göre part part kontrol edilecek bu sayede sunucuya bir anda yüklenilmemiş olacak.