Çok güvenilir bir yerden ürün tedarik etmediğin sürece başınız ağırır. Çok fazla hileli ürün satan toptancı ve üreticiler var, hele hele acemi iseniz onlar hemen anlar ve satamadıkları ve sizin göremiyeceğiniz defolu ürünleri verirler. Ben 3 yıl yaptım bu işi ve 100 bin tl zarar ettim 3 ay önce de zararın neresinden dönersen misali bıraktım. Daha fazla bilgi isterseniz tecrübelerim den size yardımcı olurum.
Çok doğru tespit. Resmine yada şekline güvenip alırsanız başınız çok ağrır. Kaç sene önce bende el valizi almıştım toptan. Bayağı bir ucuza gelmişti. Dışarıdan bakınca çok güzel duruyordu. Ama eve gelince içine biraz bir şey koyunca valizi tutan askılıklar elimde kaldı. Anında söküldüler.
Artık toptancıdan aldım Trendyol da sattım dönemi de bitti. Zaten hemen hemen tüm toptancıları orada üyeliği var. Aynı malı satıp rekabet etmeye çalışacaksınız. Ama adam 100 liraya satacak size 130 TL den verecek. Üstüne komisyon, kargo, giderler, vergi, vs vs bir sürü şeyi koymanız gerekecek. Fiyatı en aşağı 2 katı olacak. Bu şekilde de satamayacaksınız ve elinizde kalacak ürün.
Bu yazdıklarınızın hepsini ve daha fazlasını yaşadım hocam. Üzgünüm.
Tecrübe hocam. Hakkınızda hayırlısı.