Hocam şuan için çalışma yaptıracak bir bütçem yok malesef ayrıca PrestaShop platformuna aşina olmadığım için riske etmek istemiyorum. Yine de teklifinizi not aldım, ileride çalışma fırsatı bulabiliriz umarım.
shopify kesinlikle ben mesela php yazıyorum ama shopify da iyi olanlarla ilerlemek daha iyi ilerletiyor yeterli bütceniz varsa php yazdırmalısınız
Hocam Shopify ı ulusal çapta kullanabiliyor muyuz? Yani Türkiye de ödeme alırken ve bu ödemeyi kendi hesabıma aktarırken bir problem yaşar mıyım?
Merhabalar,
Eğer çok fazla ürün kaleminiz yoksa woocommerce tercih edebilirsiniz. Hem kullanılabilirliği hem de kaynakları açısından işinizi görecektir. Fakat çok fazla ürün kaleminiz varsa (binlerce) prestashopu tercih edebilirsiniz. Eğer deneyiminiz varsa az ürün kaleminiz olsa bile prestashopu tercih edebilirsiniz. Fakat deneyiminiz yoksa prestashop sizi çok zorlayabilir.
Prestashop veya woocommerce için profesyonel hizmet almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
Hocam muhtemelen 100-200 arası ürün olur diye tahmin ediyorum. Daha önce Presta hiç kullanmadığım için zorluk derecesinden pek haberim yok açıkçası ama Woocommerce de irili ufaklı tecrübelerim oldu.
Kullanım kolaylığı açısından Wordpress daha mantıklı bir seçenek gibi hocam.
Ben de böyle tahmin ediyorum hocam, geliştirme şansım wordpress de daha fazla gibi gözüküyor.
İmzamı ve imzamdaki siteleri bir inceleyin karar vermenize yardımcı olacaktır

Yorumlar da öyle
Hocam oldukça güzel sistemler var imzanızda. Şuan için bir bütçem yok malesef ancak olur da işler büyürse umarım çalışma fırsatı bulabiliriz.