Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit:Her şeyde bir hayır vardır.Olay anlattığın gibiyse ( tabi ki seninde hataların olmuş silah doğrultmak gibi ama kışkırtılmışsın anlattığına göre) Sözleşmeli erlik tehlikeli bir meslek hocam.Belki şehit olacaktın bu onurlu bir şey ama ama ailen acısını kaldıramayacaktı.

Bir şey olduysa,hayırlısı bu olduğu içindir.Çünkü insan her şeyi bilemez,bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor.İleride iyi ki de bırakmışım sözleşmeliyi , istifa etmişim diyebilirsin.

Ki ben dedim.
Eskiden subaylık sınavlarına hazırlanmıştım.Ve kazanamamıştım.

Ama şimdi bakıyorum da iyi ki kazanamamışım.Çünkü karakterime ters o ağır disiplin,emir komuta zinciri.

Olay sürecinde anlayamayabiliyoruz ve üzülüyoruz,neden böyle oldu,neden kaybettim başarısız oldum diye.

Ama aradan zaman geçince hayatımızı düzene sokmaya başlayınca,farklı yollara varınca,iyi ki böyle olmuş benim için daha hayırlısı diyoruz.
Elbette öyle benimde hatalarım oldu bunu inkar edemem , Yapmamam gerekirdi ama dediğim gibi her insanın bir sabır noktası vardır. Hakkımızda hakkınızda hayırlısı olsun

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ülkede o kadar çok ******** varki senin gibi şerefliler uzaydan görünemeyen kum tanesi kalıyor..Bu ülkenin genel kurmay başkanı ceza yattı içeri attılar bu ülkenin onurlu gururlu askerleri kafalarına sıktılar bu ülkenin onurlu gururlu subayları sözüm ona kanal güvenlik zafiyeti deyince soruşturma geçirdiler.Bunları görmeyip bunlara hala oy atanlara bende hakkımı helal etmiyorum.... Sen üzülme kardeş güneş elbet doğacak...
Güzel düşüncen için teşekkür ederim umarım kimsenin ezilmediği haksız yere dava yemediği bir gelecek bizlerin olur

Domatesis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim sen bir şey kaybetmedin ama tsk kaybetti bana göre. Ben sakaryadayım buralara yolun düşerse elimden ne gelirse yaparım senin için. Maalesef artık düzgün insanları barındırmıyorlar. İstifa eettiğini de pişman olmayacaksın bence
Allah razı olsun , inşallah bir gün işimiz düşer çayını kahveni içmek nasip olur.

syst3mown3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kararlı olduğun yolda 3 4 köpek illa ki ayaklarını kemirecektir önemli olan köpeklerin havlayış ve ısırmalarina kulak asmadan yola devam edebilmektir
Mesleğin zaten tehlikeli ölmek var işin ucunda başka uğraşlara yönelebilirsin.
Mecburi olarak başka yerlere yöneleceğiz bakalım , Allah kimseyi bu itler ile çakallar ile sınamasın

OznKya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.
Durumu anlatır dilekçen ile silsile kuralları çerçevesinde sonuna kadar gitmeliydin.
İşte hocam bir anlık öfke ve sinir insanın kendisine zarar veriyor , Cahildik hakkımızı savunmayı bilmiyorduk