mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yıldır öğretmen hesabı davetiyle girdiğim üyeliğimi kullanıyorum problem yok öğretmen hesabıyla alakalı değildir hocam canvaya bir ulaşım sağlayın sebebini sorun
Tam da öğretmen olarak eklendiğimiz gruptanmış. KANVA ya mail attım geri dönüş özetle;
eklendiğiniz KANVA PRO ekinizin 491 üyesi dikkatimizi çekti. Daha fazla araştırmanın ardından Kanva nın kullanım koşullarını ihlal eden deneme istismarı, hileli abonelik istismarı, eğitim için kanva hesabı için uygunsuzluğu gösteren etkinlik tespit ettik.

Alıntı
Kanva Ekibinizin dikkatimizi çekti: Kanva Pro'nun 491 üyesi vardır.

Daha fazla araştırmanın ardından, Kanva'nın Kullanım Koşullarını ihlal eden deneme istismarı, hileli abonelik istismarı ve Eğitim için Kanva hesabı için uygunsuzluğu gösteren bir etkinlik tespit ettik. Sonuç olarak, 17 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aboneliğinizi sonlandırdık ve hesabınızı askıya aldık

Kanva'nın [deneme sürümü kötüye kullanımı, hileli abonelik kötüye kullanımı, Eğitim için Kanva aboneliklerine yetkisiz erişimin yanı sıra [Kanva Pro deneme sürümü hesaplarının veya Eğitim için Kanva hesaplarının yetkisiz satışını sürekli olarak izlediğini lütfen unutmayın. Kanva, uygun durumlarda daha katı önlemler almaktan çekinmeyecektir.

Kanva'ya tüm yetkisiz erişimleri durduracağınıza inanıyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Bryan
Şimdi bu canvalar ne olacak ?