Bu temizlik veya başka personele küçümseyenler bu için taşeron kadroları devlet kadrolarına alanlara sormak lazım 1 milyona yakın insan aldı ve inanın çoğu hemşiresi cart curtu şu geçtiğimiz 20 yıl döneminde torpil ve el altından oluyor.
İşçi kanunu ve geçmişten günümüze tarihi kronolojisini incelemek lazım şimdi işçi hakları genel olarak sendikal ve örgütlenme ile olmakta ve yıllardır protokoller ve hak mücadelesi ile oluyor olmaz yok yüksek maaş alıyor diplomaaydı yok şu meslek dalındaaydı hadi lan oradan temizlik personeli küçümsüyor işine bak dostum arkadaşım biri demiş facasi yiyorsa demiş bu konuda haklı adam dışarıda güvenlik olarak hizmet veriyor iti kopugu uyuşturucusu serserisi bütün tipler ile uğraşıyor ben işçi kadrosunda iki üniversite bitiren de gördüm hiç ilkokul mevzunu görmedim açıkçası birileri mabadindan uyduruyor taşerondan illaki geçen olduysa orada var taşeron projesi bir seçim ve yandaşlarının kadro ulaşması ben burada çok büyük haksızlık olduğunu gördüm çevremde de gördüm bunca sınava hazırlanan eğitim masrafları yapan kişilerin haklarını yediler ben dahil. Devletin burada yapan yapması gereken tek konu taşerondan geçirirken işçi kadrosuna geçirmemeleri lazım işçi kadrosu 4d daimi kadrolu 657ye tabi işçi kadrosudur hakları bakımından çok kısıtlıdır ne gibi tayin hakkı görevde yükselme bölüm değiştirme gibi hakları yoktur var diyen altına yorum yazsın işçi kadrosunda memur kadrosuna geçiş yoktur keşke böyle bir hakları olsa maaş konusunda evet katılıyorum şimdi şöyle düşünmeniz lazım dört b hizmetli sınıfı temizlikçi ile hemşirelik kadrosunu karşılaştırman gerekir sen direk gidiyorsun işçi kadrosuyla karşılaştırıyorsun ikisini kadro birimi farklı kardeşim