Önemli BİLGİLENDİRME: Site Tarafımca 2023 Mart Ayının Sonunda alınmıştır. Bende bulunduğu süre zarfında 9.000₺ ye yakın bankama para girişi oldu. Yakın zamanda bi firma kurdum. Siteye eskisi kadar zamanımı ayıramıyorum. Sitenin yüksek potansiyelini bildiğim için hız kaybetmesini istemiyorum satışlarına hızını da arttırarak devam edebilsin en azından. Alıcısını üzmeyecek bir sitedir. Yakın süreçte verdiğiniz ücreti amorti edip daha da işlerinizi büyütebilirsiniz.
Kazanç istatistikleri (2023 ilk 5 ay);Sitede ilgilendiğim süre zarfı boyunca API fiyatına çalışmıştım. Sizler kar marjınızı yüksek tutup cirodan gelen payı da rahatlıkla yükseltebilirsiniz. Son iki ayda alınan ödeme 8K+ Sadece

Düzenli sürekli müşterileri mevcuttur..
Sitede ilgilendiğim süre zarfı boyunca API fiyatına çalışmıştım. Sizler kar marjınızı yüksek tutup cirodan gelen payı da rahatlıkla yükseltebilirsiniz. Son iki ayda alınan ödeme 8K+ Sadece Paparaları Eklemiyorum Bile
Kazanç istatistikleri (Siteyi 2023 Yılının nisan ayında almış bulunmaktayım. İlk aydan da 2000TL net Cirom mevcut üstüne çok düşmememe rağmen + Api fiyatına çalışıyordum neredeyse. )
;
Site kendini çok kısa sürede amorti edecektir diye düşünüyorum. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun..