Merhaba, 2 - 3 ay içerisinde açık arttırma forum için ve forum dışı bağlantılar ile uğraşsız 5-6k++ arasında bir getiri elde etmiş olduğum scriptimi mantıklı bir teklife satmak istiyorum. Askere gidecek olmam ve borcumu kapatmam sebebiyle satmayı düşünüyorum. Satılmaz ise kenarda duracak pasif gelir modeli olarak devam edeceğim.

Açıkçası şu an sadece toplu paraya ihtiyacım var satma sebebimi bu şekilde açıklayabiliriz.

Kazanma modeli: Forum dışı scriptin satış konusunda hızlı iletişim whatsapp numaramı bırakmıştım. Burada scriptin direkt satış fiyatı ile satın alımlar teklif verenler oldu. Bu şekilde 750 tl ile 300 tl arasında hemen al satışları yaptım. r10 açık arttırma konuları eli 50-250 tl arasında satışlarım oldu.

Scriptin çok yönlü kolay ve basit bir script olması sebebiyle çok fazla projeye uyarlanabilir durumda olması çok avantajlı oldu.

Script detayları:
  • PHP PDO ile %100 açık kaynak olarak kodlanmış bir scriptdir.
  • Kazanç sağlamak için premium profil, sayfa kısmını kullanabilir ve reklam eklemesi yapabilirsiniz.
  • PayTR Sanal Pos entegrelidir.
  • Çok rahatça geliştirilebilir.
Doktor tanıtım şeklindeki bu scripti isterseniz firma tanıtım, şehir rehberi, yazar tanıtım, film -dizi, yazar, şehir ve türetilebilecek yüzlerce projeye uyarlayabilirsiniz.

Script demo:https://eskisehirsoft.xyz/
Aklımdan geçen fiyat: 7.000 TL mantıklı tekliflere ve pazarlığa açığım.

Hızlı iletişim: 0530 114 84 26
Script görselleri;