Öncelikle çok geçmiş olsun, yaklaşık 2.5 yıl kadar acısını çektim ki başka sebeplerimde vardı yakın zamanda aile fertlerimden birisi de yaşadı aynı durumu fakat ben tecrübeli olduğum için kısa sürede geçmesinde etkili rol oynadım. Kesinlikle psikolog gerektiren bir durum değildir çünkü insanın en iyi doktoru bildiğimiz üzere kendisidir. Çok yakında dostlarınız ve ailenizle sürekli kafa dağıtacak işlere ve aktivitelere odaklanın ayrıca kesinlikle dur kafa dağıtayım da tekrar yaşamayayım hatasını yapmayın. Çünkü üstüne gittiğiniz herşey yok olur ancak kaçtığınız şey gerçekten korkutucu halde büyümeye başlar. 2.5 yıl sürecini çok ağır bir şekilde geçirmiş birisi olarak size söyleyeceğim şey bir süre sonra bu durumu yaşayan kişilere tıpkı benim gibi anlatacak birisi olacağınızdır. Çünkü hiç birşeyiniz yok herşey kafanızda kurduklarınızdan ibaret. Ve unutmayın ki düşünceler eylemleştirilmedikçe gerçek değildiri kurgudan ibarettir. Size bol şans ve sağlıklı günler diliyorum çok iyisiniiz hiçbişeyiniz yok )