Merhabalar Hocam benim ufak bi projem var ona belki gözünüzden çıkaracak kadar maddi destek sağlayabilirsiniz çok değil 200 falan sadece domain ile hosting alınacak reklamı doğal yollarla helletmeye çalışacağım
Proje : online eğitim sitesi şimdi mezun olup bir sürü kendi işini yapamayan öğretmen var aynı zamanda fiyatların aşırı pahalı olması nedeni ile dershaneye veya özel derse para veremeyen bir sürü öğrenci var(seneye 2 katı olacak) benim amacım bu iki kitleyi birleştirmek sitenin scripti falan hazır ufak bir uğraşma ile siteyi falan düzene sokacağım sadece işte domain falan lazım sonra reklam için birkaç öğretmen ve üniversite öğrencisi ile konuştum onlar da beğendi ders verecekler burada dersler neredeyse yarı fiyatına olacağı için daha ulaşılabilir olur. Yani ufak bi yardım olursa unutulmuş bir yatırım gibi düşünün güzel olur
Bir plan yapmadan işe girmemenizi tavsiye ederim.Tüm saygımla sadece domain alarak bu işin yürümeyeceğini düşünüyorum.Hali hazırda bu işi yapanlar var doping hafıza,raunt vs bulduğunuz hocaların içerikleri hazır mı vs birçok problem görünüyor.