Çok büyük bir firmada çalışıyorum belki sana en iyi öneriyi verebilecek kişilerden biriyim. İlk olarak alanını belirlemelisin web mi mobil mi ? Web bitiyor diyorlar doğrudur cidden bitiyor ama web kısmının servis,backend kısmı var ve şirket için kullanılan paneller, crm yazılımları vb yazılımlar hala web ile geliştiriliyor. Mobil uygulamaların api servisi dahi web üzerinden servis yapıyor bu nedenle web asla bitmez ancak iş olanakları azalacaktır. Eğer ben web üzerine yoğunlaşacağım diyorsan .Net Core öğrenmelisin tüm büyük kurumsal firmalar .Net kullanıyor ve maaşları oldukça tatmin edici. Ayrıca arkasında microsoft var ve microsoft bu işte bir numara diyebilirim. Visual Studio gibi bir IDE si mevcut resmen altın değerinde bir IDE. Mobil için ise ben kesinlikle IOS swift, SwiftUI öneriyorum. Android geliştiricide olabilirsin. Ama piyasada sağlam senior IOS geliştiricilere çok iyi gözle bakılıyor ve değer veriliyor. Objective C bitti zaten tam bir işkenceydi. Swift, SwiftUI öğrenerek basit uygualamalr geliştirmeye başlarsan çok rahat iş bulursun. Benim sana önerim Swift öğrenmen. Herşey mobile kayıyor. Bunun dışında yok python,php, node js vb diller hobi amaçlı öğrenilir. Bir kere bunlar dil bile değil script dili. Büyük projelerde ağır yükü kaldıramazlar kitlenirler aşırı ram ve kaynak tüketirler. c# asp.net core compile olan bir dil aşırı hızlı, stabil Microsoft SQL Server ile tam uyumlu çalışıyor çok modüler ve ihtiyaç duyduğun şey oop prensiplerine uygun olarak en uygun şekilde daha önceden muhtemelen geliştirilmiştir Tercih sana kalmış.