E-ticaret yazılımı Python, Node js

Admin paneli kullanışlı ve frontend tarafı kolay, gelişmiş olması. frontend hazır tasarım olabilir. STANDART e-ticaret özellikleri olacak. anlaştığım sanal pos firmasına entegre yapılacak. admin paneli ve frontend tarafı istenildiği takdirde değişiklikler yaptırmak istiyorum. klasik admin panel istemiyorum. döviz kuru çeviri otomatik güncelleme eklenecek. admin panel de yetki kısıtlaması olacak. sitenin ön tarafında slider kısmına banner veya ürünü slider olarak göster özelliği olmalı. ürün ekleme çok kolay olması gerek mümkünse tek sayfadan. sitenin ayarları ve frontend tarafı karşılıklı konuşularak yapılacak. resimleri yüklerken kayıpsız küçültme özelliği olacak. resimler webp formatında yayınlanacak. günlük seo analizi yapıacak şekilde ayarlanacak eğer seo hatası varsa admin panelde bilgi gösterilecek. 2. aşamda kargo ve erp entegrasyonu yapılacak. eğer ücrette anlaşa bilirsem hepsini yaptırmak isterim. birde super admin panel olacak aylık kiralanacak siteleri superadmin panelden aylık üyelik kontol yapılacak. ve yeni bir özellik ekleyeceğimiz durumda yada ayar değişikliğinde abone olan örneğin 20 site toplu şekilde güncellemek isterim. Python, (django,flask), Node js, gibi gelişmiş teknolojiler ile yaptırmak istiyorum. ama alternatif gelişmiş yazılım teknolojileride olabilir.