Wolby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni anlamak icin yapay zekaya basvurmam gerekiyor. Sende ne dedigini anlamadin.
Hocam dediğim şu. Forumda her şeyle uğraşan insanlar var. Onlardan biri olma. Bir konuda uzmanlaş. Bu ister dijital ürün satmak olsun, ister dropshipping yapmak olsun, ister AWS Cloud sertifikası almak olsun. Buraya kadar anladın mı?

Bir konuda uzmanlaştıktan sonra da ister zaten uzmanlaştığın bu işi yaparak para kazanırsın istersen de (ya da para kazanamasan bile(!)) bu işi başkalarına öğreterek ordan para kazanırsın.

Bu son dediğime de örnek;
1- Dijital ürün satarak günde bin lira kazananlar ya da dropshipping yaparak ayda 100binden fazla kazananlar var (evet var),
2- Dijital ürün nasıl satılır ebook'u/eğitimi ya da dropshipping nasıl yapılır ebook'u/eğitimi satarak para kazananlar var.

Bu ikisindeki ortak nokta bu kişilerin bir alanda TECRÜBEye sahip olmaları.

Yapay zekaya "dropshipping nasıl yapılır" diye sorsan 100 sayfa kitap yazsan bin liraya satamazsın ama burda "dijital ürün satarak, sıfır sermaye ile, şimdi 50 liraya alıp 10 dakika sonra nasıl hesabıma 200 lira olarak geri alıyorum" diye eğitim versen bin liraya alacak kişiler sıra olur.

Umarım daha açıklayıcı olmuştur.

Hala anlayamadı isen "sanırım ben anlayamadım" diyebilirsin. Çünkü ben bunları anladım ve çok şükür hali hazırda uyguluyorum.

İyi forumlar.