elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde merak etiiğim şu, "Domatesin faydaları nedir? "diye biri yazdırdı ve cevap alıp kullandı diyelim.
Aynı soruyu soran yüzlerce kişiye de aynı cümleleri kurarak mı cevap veriyor?
4 kere sordum en sonunda neden hep ayni sorulara farklı cevaplar veriyorsun dedim.

Domates, güçlü antioksidan likopen içerir ve kanser riskini azaltabilir. Ayrıca kalp sağlığını destekler, göz sağlığını korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Domates, antioksidan likopen sayesinde kanser riskini azaltır, kalp sağlığını korur, göz sağlığını destekler ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Domates, likopen içeriği sayesinde kanser riskini azaltır, kalp sağlığını destekler, göz sağlığını korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Domates, yüksek likopen içeriğiyle kanser riskini azaltır, kalp sağlığını destekler, göz sağlığını korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

+ Neden hep farklı yazıyorsun halbuki aynı şeyi soruyorum sana

- Özür dilerim, yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Domatesin faydaları hakkında daha önce verdiğim cevaplar aynıdır. İfadeleri çeşitlendirmek, monotonluktan kaçınmak ve daha fazla çeşitlilik sağlamak amacıyla farklı ifadeler kullanmış olabilirim. Ancak, temel olarak verilen bilgiler aynıdır. Domates, likopen içeriğiyle kanser riskini azaltır, kalp sağlığını destekler, göz sağlığını korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.