TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhalefet bile senden az yazardı böyle bir konuya. Senin dilin fazla aşınmış. Gözün KÖR sanırım birader. Benim paylaştıgım ekran da KASAP REYONUNDAN paylaşılmış GERÇEK FOTOGRAF.

Az yalada da millete bişeyleri kanıtlarken dilin fazla aşınmasın..!
Ne diyorsun bilader bu nasil uslup hayirdir insan gibi kibar kibar anlik ss alip attim hakaret etmedim sende edemezsin edebini takin hadsiz.
Okadar delirten nedir seni bilader ney ise onu aynen ilettim restauant isletiyorum her gün 40 KG tavuk 30 KG Et Kendim Isleyip Takiyorum 2 KG Kiyma ile de kofte pilavı çorbası manav’ı yani sen dolabinda bittikce alirsin ben her gün 11-12 bin dukkan hazirlik icin harcama yaparim oyuzden bos bos konusma kac yasinda adamsin kendine bos yere hakaret ettirme ben ne goruyor isem eksiksiz yazdim laflariminda arkasindayim sirf birileri gitsin diye piyasa ile oynaniyor bizim milletimizinde ac gozlulugu yanina cabası. Evet uçtu geçen sene dükkan bir günlük masrafı 6 bin idi şuan iki katından fazla en çok ben çekiyorum en çok ben etkileniyorum sizi Saygılı,Edepli ve hakkaniyet li olmaya davet ediyorum fikrinize karşıt birini görünce böyle yaparsanız ne farkınız kaldı ozaman.