Herkese selamlar, Motive etmesi açısından burada konu açmak istiyorum. Konuyu okuyupyanlar ilerleyen süreçte dürterse sevinirim.

Çok uzun zamandır Adsense ile ciddi olarak ilgilenmiyorum yıllar önce açtığım siteler aylık 150-200 gönderiyor veya göndermiyor öylece açık kalıyor siteler. Sitelere giriş bile yapmıyorum. 3 Yıl önce pandemi zamanı bir proje için ciddi olarak eğildim 2000-2500 trafik almasına rağmen o günkü para ile aylık 500TL Gibi bir miktar kazanınca siteyi tamamen kenara bırakmıştım. Kasım ayı gibi bir Adsense projesi daha başlattım ingilizce olarak fakat yabancı bir arkadaş 30 kişi giren siteye 1000USD Teklif verince kökü bende diyerek hemen sattım. Şimdi eşim ile birlikte satmacağımız aylık minimum 500USD Geliri olabilecek bir site hedefliyoruz. Eğer sitede başarılı olursak site sayısını 3'e kadar çıkarabiliriz. eşim Ara sıra kendine harçlık çıkarmak için piyasaya metinler yazıyordu, gel yazma bizim projeye zaman ayır zaten fazlasıyla kazanırsın diyerek ikna ettim. Benim ingilizcem yok fakat onun var o yüzden o konuda Rahatız. Metinleri hızlı olması ve fazla vakit harcamamak için Yapay Zeka destekli yazdıracağız. Eşim düzeltecek.

Bu iş için toplam ayırdığım bütçe: 500USD+Emektir.

Sektörü belirledim ve oldukça fazla içerik çıkacağını düşünüyorum.
Yapılanları ilerleyen süreçte buradan yazarım.

Vira bismillah
Daha başlarken su koyverdik biraz saldık. Fakat ilk aylarda gevşek davranmak çok normal çünkü domain sıfır kayıtlı olduğu için 4-5 ay çok fazla trafik beklemiyorum.
Temayı kurabilmek için bugün 20 kadar içerik ekledik ve zamanladık. - 31.05.2023
07.06.2023

İçerikler yapay zeka ile hazırlandığı için Adsense kabul edilirmi edilmezmi korkum vardı ayrca Adsense eklenen sitelerin daha hızlı sıralama alacağı yönünde bir his var içimde o yüzden Adsenseye dün akşam başvurdum ve sabah kabul edildiği yönünde mesaj geldi.. Demek ki yapay zeka ile hazırlanan içeriklere Adsense alınabiliyor.

- Bu arada sıkıldım tek bir sitenin peşini beklemek sabrımı zorluyor 1 tanede geçmişte başlatıp yarım bıraktığm projeyi tekrar hayata geçirmeyi düşünüyorum. fakat bunun için emin değilim.