Delinin Bir’i kuyuya bir taş atıyor bin akıllı arkasın dan gidiyor. Siz nere de yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak Türkiye de ucuzcu olmadığı bilinen kurumsal market fiyatı budur. Ekonominin iyi olduğunu savunan yok ancak sizin dediğiniz gibi bir durumda yok.
Sizin yaptığınız halkı manüpüle etmek ve yanlış uydurma haber ile karışıklık getirmektir. Bu attığınız görseli nerede çektiyseniz oranın adresini istiyorum teyit almak istiyorum böyle bir şey olduğunu açıkçası düşünmüyorum var ise bile *********** sahtekarın teki dir. Bu yazılanı bir tarafın memsubu olduğum için yazmıyorum bir esnaf olarak yazıyorum hayatın pahalı olduğu ülke şartlarının zor olduğunu dibine kadar yaşayarak tecrübe eden bir esnafım ve onlarca kalem ürün kullandığım için bir çok Toptanci ile ticaret yapıyorum ve inanın bu ne parti meselesi ne de baştaki isim meselesi bizim insanımız aç gözlü kardeşim aç gözlü biri bir tl zam yapıyor diğeri de bir TL yapsa sorun yok ama bizimkisi 100 yapıyor zam’a kâr koyuyor bu millet islah olmaz buyüzden. Muhalefet yapalım ama mantıklı dış politika eleştiri yapalım yanlışları söylüyelim ama sadece yanlışları işin içine yalan dolan katmadan.
Muhalefet bile senden az yazardı böyle bir konuya. Benim paylaştıgım ekran da
KASAP REYONUNDAN paylaşılmış GERÇEK FOTOGRAF.