ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam altyapısız fiberr internet kullanıyorum havadan gücü antenle toplayıp modeme veriyor ççok hızlı ve memnunum ama bulundugunuz bölgenin şehri görmesi gerekiyor yani şehirdeki vericilerden alıyor interneti bir bakın derim reklam olmasın ama alanya.net internet yazarsanız ssistemini ögrenmek bakımınndan bir bakın
Hocam aynı interneti aldım ben de bölgede birisinden, 1 hafta oldu kurulum yaptılar, inanılmaz kötü. 32 mbps hız alır diyordu, hem hızı almadı, hem de benim çalışmaya başladığım saatlerde inanılmaz problemli hale geliyor internet, bölgedeki kullanıcı yoğunluğuna göre falan değişiyor diyor da anlam veremedim. Saat 9'dan gece 2'ye kadar interneti kullanmak asla mümkün olmuyor.

Türk Telekom magnet kullanıp memnun olan var mı? Varsa hangi tarifesini kullanıyorsunuz?

Ayrıca bilen arkadaşlar için birşey sormak istiyorum; Türk Telekom'a gidip ev telefonu başvurusu yapsam, otomatik olarak altyapı gelmiş olmaz mı? Aslında bölgede altyapı var fakat bizim sokağa port girmiyor, port ayırmaları gerekiyor yani. Bunun için başvuru yapmak istiyorum. Bilen aydınlatırsa sevinirim, nasıl bir yol izleyeceğim, delireceğim artık, allahın cezası n*mussuz turkcell yüzünden de zaten kotalı internet belasına geri döndük 2000 yılındaki gibi....