attigim flv hocam. ozelikle onu attim. siz ulke bazli bakıyor olabilirsiniz wordwide yapiniz.
ayrica farketmez hadi diyelim referral yok direct hit olsun sadece. dedigim sey yine değişmiyor.
direct hitin siralamaya etkisi yok diyerek suan seoyu katlettiniz

bunu neye dayanarak soyluyorsunuz bilmiyorum fakat eger duzgun davranis sergileyen direct trafik aliyorsaniz gayet de faydası var, bu sekilde sifirdan siteler kalkindirdim google sirlamalarda, bunlardan birisi de smm panel gibi zorlu sektorde hem de. (direct hit ile)
ayrica googleun haber sitelerine bu kdr prim vermesindeki en buyuk etken de direct hit. direct hit = otoritedir. google diyor ki bu siteye kullanicilar direkt adresini yazarak giriyor, demek ki iyi site, bilinir guvenilir site. eger tarayıcıdaki davranis sekli de dedigim gibi duzgunse, yani sayfayi acip malak malak beklemiyorsa trafik o zaman iste oyle bir ise yarar ki o trafik. tabi zamana yayilmasi ve surekliligi de onemli.
direct hitin bir mekani adres sormadan direkt gitmenizden farki yoktur bu hep gittiginiz populer mekan demektir. sitede de google gozunde ayni hesap
Evet site otoriter olduktan sonra direct hit sayısı artar fakat ben google analitik kullanmıyorsam siteme giren direct hiti google nereden bilecek? Google chrome de google'nin oradan mı takibini yapıp bizi google de yükseltecek
Var var
Söyle ozetliyim.
Dün bir site actim 3.sayfadan giriş yaptı 50 tik aldiktan sonra 2.sayfa ust sira 100 tiktan sonra 1.sayfa ust siralar
İlginçmiş valla denemek lazım