böyle konular sıktı artık, insanlar takım tutar gibi insan tutuyor.
şunu bilin ki, başa kim gelirse gelsin bizim için çalışmak ve bize hizmet etmek için geliyor. Başa gelen kişi bizim için çalışmak bizi dinlemek zorunda. Hiçbir insan kutsal değildir Peygamberlerimiz hariç.
Biz seçtiysek, bizim sorunlarımız dinlenmeli.
Eğer sorunlu bir durum varsa, bunu o kişiyi destekleseniz bile ona iletmelisiniz. Ülkenin illaha iyi tarafları olacak ama kötü taraflarının da düzeltilmesi gerek, siz kötü tarafları liderinize iletmezseniz sadece kötü taraflardan yürürseniz ve koşulsuz şartsız desteklerseniz maalesef bu demokrasiye aykırı bir durum. Çünkü ben fenerbahçeliyim, kaybetse de kötü olsa da takım değişmem muhabbetine geliyor.
Demokrasi, sana refah ve huzur sağlayamayan kişiyi göndermen için var. Lütfen yorumlarda birbirimize saldırmayalım. Herkesin görüşü farklı olabilir ama kötü duruma kötü diyemiyorsak burada fanatizm devreye girer. Ben iha siha togg ile gurur duyuyorum, seçim zamanı reklamının yapılmasını saçma buluyorum. Ayrıca bir sürü firmanın bunu yapabilecek gücü varken sadece belli başlı firmalara destek verilmesini de yanlış buluyorum, rekabet yok.
Halkımızın alım gücünün düşmesini de yanlış buluyorum. Mültecilerden korkarak sokaklarda gezmek te istemiyorum. Kim bana bu vaadi veriyorsa ona oy vermem gerekir. Oy verdiğim kişi de yapamazsa 5 sene sonra onun muhalefetine oy veririm.
Bu iş bu kadar basit, bunun adına demokrasi deniyor. Saygılar..