Size elmayla armudu karşılaştırmayın diyorum! o teröristleri gebertmek için eskiden asker gönderir veya uçak kaldırırdın şimdi zayiatsız haklayıp geliyorsun hem daha ucuza hem daha temize diyorum . Adam TCMB rezervi neden düşüyor diyor. Ne alakası var bunun rezervle !
Paranın değeri düşüyorsa gelip niye bunlara saldırıyorsunuz diyorum. Merkez Bankası altın alır,dolara müdahale eder ,al-sat yapar , borç verir borç alır. Bugün düşer yarın çıkar rezerv, geçen sene en çok altın alan bankalardan biri TCMB . Kendilerince vardır bir politikaları .
Bunun terörle mücadeledeki etkinliği arttıran sihayla alakasını anlatın! Yarın TOGG yabancı piyasaya açılsın onlar da bu ülkede kazandığının çok daha fazlasını yurtdışından alacak tıpkı, Bayraktar'ın gelirinin %98 ini yurtdışına yaptığı satışlardan aldığı gibi.
Yanlışa yanlış diyeceksiniz deyip, yanlış demeyeceksiniz!
Kimse TOGG,SİHA TCG kötü demiyor diyemezde.
Bunları savunmayan zaten ülkesini milletini sevmiyordur. Bunlar ülkenin önemli değerleridir.
Ancak çoğunluğun olduğu gibi benimde rahatsız olduğum durum şudur. Siyasi malzeme yapılmamalı, halkın yarısı açlık sınırının altında geçimini sürdürürken bunlar ön plana çıkarılmamalı, halk açken lider ve çevresi zevk-i sefa içinde yaşamamalı, olmayan birşeyi varmış gibi göstermemeli.
TCMB rezervlerinin düşüşü günübirlik sağlanmaya çalışan ekonomik politikalardan dolayıdır. Sağlam güvenilir piyasa oluşturulamadığı içindir. Karşılıksız para basılıp piyasayı şişirip değersiz kağıt haline gelmesine sebep olunduğu içindir. Borsadan yabancı portföyünün çekilmesinden dolayıdır. Mülteci politikalarıdır. Yandaş şirketleri doyurmaktan dolayıdır. 1 lira olan şeye 5 lira ödendiğinden dolayıdır. Kur dalgalanmasına sebep olacak politikalar izlendiği içindir.
Ayrıca SİHA olduğu halde geçen 5 askerimiz şehit düştü maalesef. Bunu da unutmayalım. 2002 de iktidara gelmeden önce o yıl sadece 2 şehidimiz vardı.
Ben sizi ikna edemem ama siz beni kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Ama o şartları hiçbir zaman savunduğunuz görüş yerine getirmeyecek biliyorum.