kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım senin daha önceki yorumlarını bildiğim için sen taraflı bir insansın. Olaylara objektif yaklaşma şansın yok.

Kimse iha siha meselesine laf etmiyor zaten.

Ayrıca koskoca ülkede övebileceğimiz toplasan 5 tane şey vardır bunun 3'üde cumhurbaşkanımızın damadına ait. Bu nasıl bir komedi , kafanda az düşüne dur , kendin bile gülersin.

Hak etmişlerdir , çalışmışlardır , başarmışlardır belki cumhurbaşkanımızın adın önünü açtır bilemem , bunlar başka konu.

Yanlışlar , doğruları fersah fersah aşıyor mesele bu zaten.

Sen ne yapsamda akp'ye 1 oy kazandırsam kafasında bir insansın. Yanlışa yanlış diyecek bir insan değilsin.

Ben 15 sene akpye oy verdim. oy verirken dahi eleştirdim. fakat baktım artık eleştirilerim işe yaramıyor. Ekonomi , Mülteci ve bir çok politika ülkenin kuyusunu kazarken hala ısrarla devam ediyorlar. Oyumu değiştirdim. Akp kitlesini çok iyi biliyorum ağır konuşmamak için devamını yazmayacağım.
Adam gelmiş elma armut karşılaştırması yapıyor. Sen diyorsun ki buna ne alakası var deme 😏Kimse iha siha meselesine laf etmiyormuş . Yorumları tekrar oku .
Sizi de kendilerine benzettiler işte önünüzde olsa bile görmezden geliyorsunuz .

Erdoğan ın damadı olması 2016 attığım video 2005 . Bayraktar TB2 ilk uçuş 2014.
Bu adamlar özel şirket üretimini kendi kaynağıyla yapıyor , adam gelip soğan edebiyatı yapıyor. Bunu niye Koç'un Beko fabrikası müdürüne ,vestelin veya Sabancı'nın herhangi bir fabrikasına veya sahiplerine demiyorsunuz da buna diyorsunuz deyince kızıyorsunuz.

İlk mesajımda da dedim , bu adam kendi alanında çalışıp en iyisini üretmeye çalışıyor.

Fırıncılar birliğini toplayıp siz niye soğan üretmiyorsunuz demiyorsunuz gibi saçma bu konudaki bağlantı da . Siha-Soğan diyor adam siha-soğan 😏

Biz 40 kişiyiz hepimizi biliriz , şu konudaki yorum yazanları da biz bilmiyoruz mu sanıyorsunuz yani. 😊Selametle hocam 2 oy bulmam lazımmış 😕