Arkadaşım senin daha önceki yorumlarını bildiğim için sen taraflı bir insansın. Olaylara objektif yaklaşma şansın yok.
Kimse iha siha meselesine laf etmiyor zaten.
Ayrıca koskoca ülkede övebileceğimiz toplasan 5 tane şey vardır bunun 3'üde cumhurbaşkanımızın damadına ait. Bu nasıl bir komedi , kafanda az düşüne dur , kendin bile gülersin.
Hak etmişlerdir , çalışmışlardır , başarmışlardır belki cumhurbaşkanımızın adın önünü açtır bilemem , bunlar başka konu.
Yanlışlar , doğruları fersah fersah aşıyor mesele bu zaten.
Sen ne yapsamda akp'ye 1 oy kazandırsam kafasında bir insansın. Yanlışa yanlış diyecek bir insan değilsin.
Ben 15 sene akpye oy verdim. oy verirken dahi eleştirdim. fakat baktım artık eleştirilerim işe yaramıyor. Ekonomi , Mülteci ve bir çok politika ülkenin kuyusunu kazarken hala ısrarla devam ediyorlar. Oyumu değiştirdim. Akp kitlesini çok iyi biliyorum ağır konuşmamak için devamını yazmayacağım.
Size elmayla armudu karşılaştırmayın diyorum! o teröristleri gebertmek için eskiden asker gönderir veya uçak kaldırırdın şimdi zayiatsız haklayıp geliyorsun hem daha ucuza hem daha temize diyorum . Adam TCMB rezervi neden düşüyor diyor. Ne alakası var bunun rezervle !
Paranın değeri düşüyorsa gelip niye bunlara saldırıyorsunuz diyorum. Merkez Bankası altın alır,dolara müdahale eder ,al-sat yapar , borç verir borç alır. Bugün düşer yarın çıkar rezerv, geçen sene en çok altın alan bankalardan biri TCMB . Kendilerince vardır bir politikaları .
Bunun terörle mücadeledeki etkinliği arttıran sihayla alakasını anlatın! Yarın TOGG yabancı piyasaya açılsın onlar da bu ülkede kazandığının çok daha fazlasını yurtdışından alacak tıpkı, Bayraktar'ın gelirinin %98 ini yurtdışına yaptığı satışlardan aldığı gibi.
Yanlışa yanlış diyeceksiniz deyip, yanlış demeyeceksiniz!