Üstteki değerli arkadaşım ne uçağı olduğunu sordu, aviator var oynayanlar bilir o

. Part2-
Yurtdışı olunca tabi birde bu telefonların kayıt süreci falan oluyor. Nasıl yapsak nasıl yapsak en iyisi kıbrısa gideyim dedim bari orda da tatil yaparım kendime. Bir sonraki gün kıbrısa feribot bileti aldım. Bu arada o kredi borcunu falan ödedim

. Neyse işte kıbrısa gittim güzel bir otelde (limanın yanında kıbrısa gidenler bilir lords palace var orada) 3 gün kaldım. Sonra çıktım yine karamana geldim. Etrafımdaki arkadaşlarım da şüphelenmeye başladılar benden nasıl böyle para harcıyorum diye ama kimseye birşey demedim. Kıbrıstan geldim çantam dolu sigara alkol falan. Onları da güzel bir tükettik. İleriki zamanda işte o zamanlar da bir kızla flört aşamasındayım konyalı o da ama nasıl güzel, her neyse işte onla da bir konuşmaya başladım cepte de para var ya tabi insan bir özgüvenli oluyor.Onla da o sıralar bir ayrıl bir barış sancılı bir sürecimiz oluyor. Bir gün bana geldi işte tartıştık falan evi terk etti bu. Bende sıkıntıya girmişim dedim rulete bir gireyim. O gün girdim işte hesabımda son bir 70 bin falan kalmış, 4 saate o para da güzel bir gitti mi. En yüksek kaybettiğim para o zamana kadar tabi.
Mesaj geldikçe part 3 te geliyor, hepsini tek tek okuyorum