Her şey kasım 2022 tarihlerinde başladı. O zamanlar çok kulağıma geliyordu, şöyle bir uçak var kalktı mı para kazanıyorsun gibisinden bende merak saldım nasıl oluyormuş bu diye. 2 bin tl attım nasıl olduysa artık. Bir aldı bir verdi bir getirdi bir götürdü ben bu parayı 36 bin tl yaptım. İlk oynayışım ha birde. Gittim işte kendime bir oyun bilgisayarı falan aldım güzel bir harcadım bunu. Bu arada üniversite okuyorum ben karamanda. Daha sonraları ben rulete merak sardım sermaye büyük olunca ( o zamanki düşünceyle). Kasa oldu sana 73 bin tl bilgisayar almamla beraber. 2 gün sonra tabi 5-10 yüklüye yüklüye o paralar da gitti 15 bin de durdum ne hikmetse. Dünya kupaları başladı işte benim de üniversiteden önce maaş hesabım vardı denizbank ta dedim oradan bir kredi başvurusu yapayım belki verir. Şansa o da onaylandı 70 bin ama hepsini çekmeye alt takımların gücü yetmedi. 20 bin çektim işte 10 bin gitti, son 10 binle bir kupon daha yapayım dedim isveç maçına kaldım çok iyi hatırlıyorum gelirse 180 k gelecek. Şansa o maç ta geldi 3-2 bitti. Hayatımda o zaman kazandığım en yüksek para o zamanlar. Lan ne yapayım bu parayla dedim gittim kendime bu forumda çok ünlü bir satıcı var isim vermiyim herkes bilir zaten bir tane yurtdışı iphone 14 aldım. İlk defa kendi paramla almışım. Biraz uzun oldu bu devamı 2. partta geliyor