Normalde sizin yorumlarınıza cevap vermezdim ama artık bıçak kemiğe dayandı.
Mikro, makro ekonomi bilmenize gerek yok.
Önceki sayfada bir arkadaş basitçe şunu yazmış: Değer üretebildiğin halde neden ekonomin batıyor ? TOGG, SİHA, TCG vs. ürettiğin halde neden TCMB rezervleri hergün dahada düşüyor ?
21 yıl önce İMFye b*k atıp iktidara geldikten sonra şuanki haliyle 21 sene öncenin 5 katı dış borçlanmaya sahip olduğunu bilmiyorsanız suç sizindir.
Yanlışa yanlış demeyip araştırmayıp körü körüne nasıl bu kadar bağlı kalabiliyorsunuz ?
Yukarıda fotoğraflarını attığınız teröristlerin en çok palazlandığı dönemin bu 21 yıllık süreç olduğunu nasıl görmezden gelirsiniz. 3-5 çapulcu kaldı denen bunlar neden hergün vurulmalarına rağmen bitirilemiyor ?
Soğan hesabını siz anlayın diye basit indirgedi herkes. Mesele soğan almak değil. Mesele alım gücünün düşmesi, mesele paranın değerinin düşmesi.
Eğer soğan ile anlamadıysanız bazlama örneğiyle devam edebilirim.
Hakaret vari cevap verecekseniz hiç vermeyin tahammülüm yoktur.
Size elmayla armudu karşılaştırmayın diyorum! o teröristleri gebertmek için eskiden asker gönderir veya uçak kaldırırdın şimdi zayiatsız haklayıp geliyorsun hem daha ucuza hem daha temize diyorum . Adam TCMB rezervi neden düşüyor diyor. Ne alakası var bunun rezervle !
Paranın değeri düşüyorsa gelip niye bunlara saldırıyorsunuz diyorum. Merkez Bankası altın alır,dolara müdahale eder ,al-sat yapar , borç verir borç alır. Bugün düşer yarın çıkar rezerv, geçen sene en çok altın alan bankalardan biri TCMB . Kendilerince vardır bir politikaları .
Bunun terörle mücadeledeki etkinliği arttıran sihayla alakasını anlatın! Yarın TOGG yabancı piyasaya açılsın onlar da bu ülkede kazandığının çok daha fazlasını yurtdışından alacak tıpkı, Bayraktar'ın gelirinin %98 ini yurtdışına yaptığı satışlardan aldığı gibi.
Yanlışa yanlış diyeceksiniz deyip, yanlış demeyeceksiniz!