Walwe41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 1.2 TDI trendline var herhangi bir sıkıntı yaşamadım bunda da olmaz turbo devreye girince sıkıntı olmuyor. YouTube dan aracın videolarıni izleyin yine de.
suleymankocabas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şehiriçi sıkıntı olmaz, şehirler arası birde rampa da sollama yaparken iki kere düşünürsün.
turbosuz olması epey etkiliyor.
arkadaşımda 1.0 ibiza var aynı motor. aşırı performans beklemeyin.
turbolu olursa daha iyi olur.
mugurlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Merhaba;
Volkswagen in 1.0 motorlu bir aracını kullanmadım fakat toyoya yaris kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır, şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, yakıt konusuda fena değil (benzinli) diyebilirim. Hem şehiriçi (İstanbul) hemde şehirlerarası seyehatim çokca oldu, Sadece Volkswagen sağlam ve ağır kasalı araçlardır ona göre bir mühendislik yapılmıştır diye düşüniyorum sadece öneri olarak eğer fırsatınız varsa almak istediğiniz aracı belirli süreliğine kiralayıp deneyimleme yapabilirsiniz. iyi günler dilerim.
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
87 beygir araç kullanıyorum, açıkçası uzun yolda yokuşlarda, araç yüklü ise zorlanmalar yaşanabiliyor. Ailenizle yokuşlu yerlerde kullanacaksanız zorluklar yaşayabilirsiniz. 75 beygir düşük biraz.
std adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar. ben aldım şuan 4000 km de, şirket arabası yaptım. şehir içi için ideal fakat şehir dışında giderken rampada sollama felan yapamazsın. onun dışında bence çok ideal. hem çok az yakıyor hemde fazlasıyla günlük kullanımda ihtiyacımı karşılıyor.
serpinGO Dijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turbosuz araçlar konusunda deneyimliyim, ancak bir daha turbosuz araç kullanır mıyım sanmam.
Bir çok kişi turbosuz alınmaması yönünde fikir belirtti. Kullanırken değil satarken bile sıkıntı yaşayacağımızı söylediler. Teşekkürler yorumlar için