Kesinlikle OVH diyorum.Hetzner 1 gbit limitsiz hat veriyor ama 100 TB veri akışı olursa hattı kısıyorlar.Ek olarak diyelim ki ip ihtiyacın oldu 1 tane ip için 30 Euro kurulum bedeli ödemek istermisin ? OVh de ip başına 2 euro kurulum bedeli 2 euroda aylık ödeme çıkıyor.Dİğer yandan OVH den sunucu alacaksan kampanya kovalayacaksın.Örneğin Black Friday'da ben 27 Euro Xeon 1541 işlemcili 32 GB ddr 4 Ram ve 1.92 x 2 NVMe diskli sunucu yakaladım.Sorarım şimdi hangi firma bu donanımı 27 euro veriyor ? Ayrıca birde not ekleyeyim diyelimki sunucuyu sipariş verdiniz fakat stok'da yok bazı zamanlar 512 NVME disk yerine adamlar ellerinde ne varsa onu takıyor ki benim siparişde 512 NVME vardı 3 gün bekletip 1.92TB x 2 NVME koyup verdiler ek ücret istemeden
Xeon 1520 sipariş edersiniz ama oldu ki stok bitti adamlar size 1540 işlemcili'de verebilir

OVH de çok sık olan şeyler.Tek kötü tarafı Hat yavaş.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. OVH konusunda deneyimli birisinin yorumuna ihtiyacım vardı. Black Friday kampanyasından sunucu aldığınızda sadece o aylık mı kampanyalı fiyattan ödüyorsunuz? Yoksa sunucuyu aldıktan sonra her ay aynı fiyattan devam mı ediyorsunuz? Bu konuda da bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.