o arkadaş açılan her konuda bir şeyler satmaya çalışıyor engelleyeceğim en sonunda soru soruyoruz cevap olarak şu hizmetime göz atabilirsiniz bunu benden satın alabilirsin falan filan...
Litespeed konuk modu kullanmak siteye hiç bir avantaj sağlamaz, bu sadece analiz sitelerinde puan yükselmesine neden olur ve sitede olası hataları gizler siz farkında olmadan.
Bu arada bir hususa değinmek isterim;
Eklenti, hizmet satmak uğruna Litespeed sunucuda barınan siteler için Wp Rocket ve alternatif cache eklentilerine geçiş yapmanızı önerenleri dikkate almayın.
Daha sitenizi görmeden analiz etmeden nasıl bu kadar rahat yorumda bulunuyorlar şaşıyorum doğrusu.
Bakın çok açık söylüyorum, bazı sitelerde cache eklentisi olmadan bile çok daha hızlı açılmaları sağlanabiliyor. Burada önemli olan sunucu kalitesidir.
Ardından Php sürümü, kullanılan tema ve eklentilere en uyumlu şekilde doğru optimizasyon yapılmasıdır en sağlıklı yöntem.
Eğer sunucu kaliteli ise Litespeed çok daha iyi verim sağlar.
Ve Litespeed sunucuda Wp Rocket kullanımı her zaman sağlıklı değildir.
İnce ayarlar gerektirir ve site sahipleri güncellemeler sonrasında ( sunucuda yer alan lscache nedeniyle ) farkında olmadan bazı problemler yaşayabilirler.
XXXX eklentisi en iyisidir diye bir şey yok, bunu kaç kere tekrar edeceğiz anlayamıyorum gerçekten.
Neyse, iyi forumlar herkese.