bilimokur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Frontend i bu kadar basit ve kolay zannedenler büyük ihtimalle sadece fronted in F harfini biliyordur. Gerçek manada Frontend bilenler tasarımcı değil iyi bir yazılımcıdır. Frontend de ne kadar çok öğrenirseniz o kadar daha öğrenmeniz gereken şey olduğunu fark edersiniz. Frontend i html css ile sınırlamak frontend e yapılabilecek en büyük hakarettir. Çok iyi dediğiniz bir frontend kodlamada bile size sayısız hata sayabilirim.

Bu haritada ilerleyin bakalım nereye kadar ilerleyebiliyorsunuz?
Haritayı inceledim ve gelen veriyi düzenlemek ve tasarıma eklemek dışında algoritma oluşturmaya yönelik bir içerik göremedim, FrontEnd alanını küçümsemiyorum veya HTML-CSS ile de sınırlandırmıyorum buradaki ana konu başlangıç seviyesinde yazılım öğrenmek isteyen bir kişiye yanlış yol gösterildiğini savunuyorum.

BySaNCeZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuç olarak nerden başlayalim bugün html öğrendim biraz kendi kendime konu iyi denk geldi nereye gidelim burdan adres verin 😁
Dünyanın her yerinde iş bulmak istiyorsanız Python ve Node.js öğrenebilirsiniz, bunlar dışında C# C++ da öğrenebilirsiniz aynı kategoride fakat Python ve Node.js Framework(başkası tarafından hazırlanmış işinize yarar fonksiyonların bulunduğu büyük kütüphaneler) bakımından en zengin olanları, C öğrenirseniz zaten yazılım alanında öğrenemeyeceğiniz dil kalmaz geriye veri yapısı ve algoritma kalıyor bunu da geliştirdiğiniz küçük projeler ile ileri seviyelere taşıyabilirsiniz.