Öncelikle hayırlı olsun fakat hazır yeni başladığınız için biraz eleştirmek istedim. Öncelikle globalde iş yapmak ciddi bir reklam ve sermaye gerektirir. Eğer bu yok ise ne yazık ki globalde büyümeniz imkansızdır. Çünkü insanlar sitenize girip ne yazacak, amaç nedir?

Yani bir müddet sonra kendi başınıza bir şeyler yazmaya başlayacak ve insan çekemeyeceğinizden sıkılacaksınız. Kaldıki bir kere siteye giren bir daha neden girecek ve ne yazacak.

Mantıklı olan bir konu ve bölgeye odaklanmak . Atıyorum İstanbul'da bir bölgede olan üniversite öğrencileri veya etkinlik seven gençlere özel bir şey yapmanız daha mantıklı. En azından sürekli siteye giriş yapara ev, yurt, iş vs gibi ilanları ve cevaplamak için aynı zamanda arkadaşlık kurmak için bile sürekli aktif olurlar.

Daha önce sizin gibi bir proje yaptım fakat tutmadı amaç yoksa insanda olmuyor. Şimdi bir bölgeye ait sitem var aynı zamanda site alt yapısı wordpress çok ciddi bir trafik var. Wordpress için code canyonda bile mobil uygulamalar var hızlıca yapıp paylaşıp sitenizin mobil uygulamasını bile çıkarabilir admob vs den para kazanabilirsiniz.

Çok ciddi reklam ağınız yoksa dediğim gibi zamanla başlıkları siz açar hale geleceksiniz. Konu ve bölge odaklı çalışmaya bakın çok daha fazla insan toplarsınız. Aktif bir bölgede güzel reklamda toplarsınız.