Plaka girilecek alan
Şase numarası girilecek alan
Araç sahibi adı soyadı
Araç Sahibi telefon numarası
Araç kilometresi
Araç yakıt durumu (yakıt ibresi konulacak yakıt işaretlediğimiz şekilde olacak ibrede)
Araç Fotosu: kamera ile çekilen foto yüklenebilirse süper olur
Araç sonraki yağ bakım (yazılan Araç kilometresi üzerine 10 bin ekleyecek)
Araca yapılan işlemler (burada admin panelden yapılan işlemler seçenek olarak eklenecek bu seçeneklerin eklenebileceği bi ayrı alan olacak ordan eklediğimiz seçenekler burada gözükecek tikleyip seçebileceğiz örneğin yağ filtresi hava filresi gibi eklediğimiz seçenekler burada gözükecek tik ile seçilir şekilde olaca)
Araca yapılan işelemler için açıklama kısmı burada biz yağ ismi vs girebileceğimiz isim
Araç hakkında görüşler (burada text metin olacak açıklamayı servis bakımın yapan girebilecek)
Sistemde kullanıcı girişi olaack her servis personeli kendi kullanıcısı üzerinden giriş yapacak kaydı kimin açdığını görebileceğiz.
Bunlar rapor halinde sorgulanacak. Plaka ile sorgulama yapılabilecek, şase numarsı ile sorgulama yapılabilecek, araç sahibi telefon numarası ile sorgulanabilsin.
Müşteriye servis kaydı sorgulama paneli olacak.
Yazilimi kisa surede yapabilecek ve is sonu odeme seklinde calisabilecek arkadaslarin teklif vermesini rica ederim