Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enparanın kendi resmi numarası da 850'li olunca bunlara kanma ihtimali artıyor. sabah yeni uyanmışım 0850 diyor açıyorum enpara diyor o esnada sorgulamadım, bir de bir profesyoneller ki üff diksiyon on numara, hitap, bilgi düzeyi vs. ben bunun kıyısına gelip fark ettiysem yaşı ilerde teyze amcalarımız hep kanıyorlardır bunlara. bu durumda vatandaş tabi dikkatli olacak ama bence 1. sırada devletin vatandaşı koruması gelir, ben şimdi biliyorum ki bu numarayı şikayet etsem bir şey çıkmayacak. bu adalet güveni kalmadı. neyse nerden nereye geldik

ben önlem olarak tüm bankaların resmi numaralarını kendime ve aileme kaydedeceğim, haricinde arayan olursa yüzüne kapatacağım, bizimkileri de o şekilde uyaracağım.

Size katılıyorum bu konuda fakat yinede şikayet etmelisiniz + o numaranın Operatör firması da sonuçta okuyor buradaki yazıları kendileride R10.NET üyesi neden cevap vermiyorlar anlamıyorum 0850 satış konularında görüyorum cevap veriyorlar bir bankanın adına Dolan******* işlem yapmaya çalışıyor ve önemlem almıyorlar tuhaf gerçekten.