vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımcı insan araştırır, kendi sorunlarını kendi çözer! BE (Back-End) geliştirici olmayı istediğinizden bahsetmiştiniz, bu durumda Node.js kullanmak için JavaScript bilgisine ihtiyacınız olacaktır. Aynı şekilde, event-loop yapısını ve senkron/asenkron yapısını anlamak önemlidir. Bu günlerde Google ve ChatGPT gibi güçlü araçlar elimizin altında olduğu için benzer konuları görmek üzücü olabilir.

Önerim, React Native tarafında biraz ilerleyip daha sonra farklı konulara yönelmenizdir. Bu şekilde daha sağlıklı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Her şeyden biraz anlamak yerine, belirli bir alanda uzmanlaşmak size bir adım öne geçirecektir.

React Native tarafında bile temel öğrenilmesi gereken o kadar çok konu var ki, şu an çalıştığım firmada teknik liderlik yapıyorum ve mülakatlara giriyorum. React Native'i bildiğini iddia eden başvuruların %80'inden fazlası, hooks yapısını net bir şekilde anlamamış durumda.

Kolay gelsin.
Zaten .net konusunda bir uzmanlığım var. Front End olarak Blazor konusunda uzmanlığım var. React Native kendi çapımda kullanıyorum sadece backEnd tarafında mobilde firmalarda kabul gören dil hangisi bunu merak ediyorum.