Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hesap ta kendi numaram var kimlik belgeleri de zaten arkadaşımın yani ne bileyim hesap 1 yıldır açık bir sorun olmadı onun için denemek istiyorum bence 1 dolar gözden çıkarılabilir bunun için
hocam bende 6 senedir taiwan da acılmıs paypal hesabı var family friend ödeme almadıgım zamanlar bile oldu amerikada müsterilerden sadece kargo eline ulasana kadar bekletildi para sonra cektim diycem o ki hesap kapanır diyene aldırma ama kapanmıycagı anlamınada gelmez paypal bu konuda ongörülemez o yüzden sana ilk tavsiyem paypala kredi kartı tanımladıysan ufak tefek alısveriş yap harcama yap ben öyle yapmıstım ebayden baya alısveris yaptım sonra wise hesabı tanımlayıp para cekmeye basladım ilk basta bir dolar vs gelir gelmesine ama hesabın yüzde yüz güvenli oldugu anlamına gelmez sen ilk basta benim nacizhane tavsiyem kredi kartını tanımla ufak tefek alısveris falan dene hic hareket olmayan hesapta meblağ ufakta olsa direk para gelip cekmeye calısanlara paypal agresif tavır alıyor bunu bir cok yerde okudum umarım sorunsuz kullanırsın