KeremArtan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi serbest piyasa olduğu için durum çok farklı olabiliyor. Aynı ürün/hizmet farklı fiyatlarda olabiliyor. Dediğiniz tır oyunları ve scriptler ise uzun zamandır olan şeyler. Satış hakları ordan oraya satılınca satıcısı çok oluyor. K*riz durumuda şimdi pek bir şey diyemem adamın sorunu diyebiliriz. Sonuç olarak araştırmadan gelmiş. Bu satıcının elinde olan bir şey değil bence.
Hocam o kişi bilmiyor tamam. Ama yarın gördüğünde kendisini kandırılmış hissediyor ve sen yarın o kişiye ben şimdi şunu satıyorum dediğinde "kesin bunda bir bit yeniği vardır" diyor/diyecek ve senden bir şey almayacak. Sadece günü kurtarmış olursunuz.

DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış bir durumda moderatorler müdahale ediyor oyun satan arkadaslarla veya vpn satan arkadaslarla ilgili böyle bir şey paylaşmanız uzucektir onları
Hocam tabii ki üzülmesinler. Amacım VPN ağı kurmayı öğretenleri üzmek değil. Ama youtube'da videosu olan, kendisine ait olmayan bir şeyi birisi çıkıp "bin", "3bin", "10bin" liraya satıyorsa bence şapkayı önüne koyup düşünmesi lazım. Ben buna ne kattım da bu kadar parayı hak ettiğimi düşünüyorum diye. İnsanlar parayı kolay mı kazanıyor.

Mesajımda da dediğim gibi belki sen bir kere o kişiye bin liraya bunu satarsın ama ondan sonra sen bir şey satamayacağın gibi o kişinin diğer satıcılara da güveni kayboluyor. Bir şey gördüğünde acaba bunda ne bit yeniği var diye düşünüyor.