Geçenlerde kendime bir sektör belirledim ve site açmaya karar verdim ve sitemi açtım. Ve bu süreçte tüm yaptıklarımı bu bölümde paylaşmaya karar verdim.
Wordpress uzmanı değilim, daha önce çok büyük bir tecrübemde yok. Ama burayı ilerlemi kaydetmek ve ne yaptıklarımı yazmak için kullanacağım.
Bu konu bana inşallah güzel heves olacak ☺️��
Konu sürekli güncel kalacak, eğer sizde arada dürtterseniz bende unutmamış olurum.
Mecvut bir alan adım ve kullandığım bir tema vardı.
🔸1 Mayıs 2023 : Güzel hostingten hostumu satın aldım. 🔸2 Mayıs 2023 : Elinde bir tema vardı baya uğraştırdı ama sonunda tamamen kurulum yapabildim.
🔸3 Mayıs 2023 : Aşağıdaki eklentileri Wordpress siteme kurdum.
* Akismet Anti Spam
* Contact Form 7
* Klasik Düzenleyici
* LiteSpeed Cache
* Rank Math
🔸11 Mayıs 2023 : Bu tarihe kadar önemli işlerim vardı, sitem için pek bişeyler yapamadım. Tekrardan sitem için araştırmalara koyuldum. Semrush'a ihtiyacım vardı kendine deneme hesabı oluşturdum 7 günlük. R10'da konu açtım istediğiniz kelimeye bakabilirim diye onun üzerine @nasirjones; hocam bana bir aylık semrush aylık plan hediye etti. Bu beni çok mutlu etti.
🔸11 Mayıs 2023 : Bu tarihten beri sitem için kelimeler ve paylaşabileceğim konuları araştırıyorum. Şuan için 167 konu ve anahtar kelimesi araştırdım hepsini excele not aldım. TBM benim için önemli değil hit kazanmak istiyorum.
🔸21 Mayıs 2023: An itibari ile 259 anahtar kelime ve konu belirlemiş oldum. Artık başlamam gerek. Ve bugün 5 içerik girdim.
🔸22 Mayıs 2023: 5 içerik girdim. Toplam 10 içerik oldu 3 içerik İndex almış. 🔸23 Mayıs 2023: 4 içerik daha girdim.
TOPLAM içerik : 9 İndex alan: 5 ------- Güncelleme uzun süredir güncellemiyordum soğumuştum artık siteden. Ama bugün çok güzel bir mail geldi 🫣 devam edeceğim seriye beni çok mutlu etti benim için çok güzel bir tıklama.. resim aşağıda 🔸14 Ocak 2024: TOPLAM içerik : 39 İndex alan: 39