Alamazsınız hocam. Birinden kredi çektiğiniz anda E devlet sisteminize düşecek ve diğer bankalar izin vermeyecektir bireysel krediler de
olur. kredi limitiniz yetiyorsa. benim su an aktif iki farkli bankadan bireysel kredim var. hatta uc adetti biri yeni bitti.
Kredi degilde, kredili mevduat hesaplarina bakin. Faizi 1.36, krediden daha dusuk.
Aktif kullandiginiz bankalar var ise hepsinden basvuru yapin.
iki krediye de aynı anda tıkla
Aynı anda görmüyorlar demişti bankacı
Olur hocam olur. Bu ülkede 10 tane kredi çekip işleri yoluna sokmaya çalışan binlerce insan var. Aynı bankadanda olur, farklı bankadanda. Size verilen limit bellidir zaten bunun üzerine çıkarsanız onaylanmaz.
şu ara bankaların kredi verme oranı çok düştü.ben aralık ayında 2 ayrı bankadan hemde mobil bankacılıktan 3-4 dakika içinde 2 ayrı kredi çektim.
Aynı bankada 2 kredi almıştım, hatta ikinci krediyi aldıktan sonra kredi limitim de yükseldi ancak seçim öncesi tekrar düşüş olmuş yani verecekleri varsa da vermeyebilirler.
Aynı gün ikisini birden çekebilirsiniz sorun olmaz
Yalan mı, doğru mu bilmiyorum. Bir kaç gün önce bir arkadaşım anlatmıştı. Aynı gün bir bankadan başvuru yapınca, diğer banka henüz onu göremiyormuş. Yani çekecekseniz de, aynı gün şubelerden deneyin. Belki doğrudur
Aynı anda aynı bankadan 4 tane kredim vardı notunuz yetiyorsa sıkıntı olmaz çekebilirsiniz önemli olan kredi notunuz
ödeyebileceğini ve gelirini kanıtlarsan neden olmasın. şu an üzerimde 6 kredi var bunlar farklı zamanlarda çekildi ama ilerleyen günlerde tekrar kredi çekeceğim.
Kredi puanınız iyiyse aynı bankadan da çekebilirsiniz, farklı bankalardan da.
Şu an üzerimde 2 en para, 1 yapı kredi bankasına ait krediler bulunuyor. 24 ay ve 36 ay olarak.
Hatta dört tane idi 1 tanesi bitti.
Ve yapı kredi hâla 200k kredi çekmek ister misin diye kanıma girecek bildirim ve mesajlar atıyor.
Yani anlayacağın kredi puanın yüksek ise, ödemelerini zamanında ve düzenli yapıyorsan banka diyorki ; "Aha ne kadar güzel enayi müşteri. Zamanında faiziyle birlikte geri ödüyor. Bunu daha çok yolabilmek adına daha fazla kredi vereyim" listesine giriyorsunuz bir süre sonra.
Kredi limitine bağlı. Misal ben aynı anda 2 kredi
Bir ay sonra da bir kredi daha çektim hepsi ihtiyaç kredisi
Olur hocam. Şuan üstüme kayıtlı 4 bankadan kredi var. Kredi notunuz yüksekse 1-2 hafta arayla çekebilirsiniz.
Arkadaşlar bugün 80 Km yol gidip bankayla görüştüm,
Devlet bankaları geçici süreliğine kredi kullanımını kapatmış. Konuya vakit ayırıp fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim.