Ayrıca dünyayı erkek çekip çevirmeli sözünüze de katılmıyorum ve cinsiyetçi buluyorum. Yani her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır devri geçti, her başarılı erkek kadar başarılı olabilecek kadınlar vardır devrindeyiz. Zira artık kas gücüyle dünyanın döndüğü savaş zamanları çoktan geçti. Dünyayı akıl ve teknoloji yönetiyor ki o da erkeklerde de kadınlarda da eşit seviyede var

Devlet başkanından tutun da astronota kadar pek çok alanda gayet erkekler kadar performans gösterebilen kadınlar var. O nedenle neye dayanarak dünyayı erkekler çekip çevirmeli diyebiliyorsunuz?
Söylediklerinize katıldığım noktalar olmakla birlikte kısa cevap verebilmek ve takıldığım kısım olduğu için burayı alıntıladım. Elbette ki kadınlar iş hayatında olmalı. Kadının elinin değdiği yer güzelleşir. Ama akıl ve teknoloji de bir yere kadar hocam. Dünya'daki çoğu zorlu ve baskın olan mesleği erkekler icra ediyor. Basit bir örnek vermek istiyorum müsaadenizle. İnsanın en temel üç ihtiyacından birisi barınma ihtiyacı. Erkekler inşaat sektöründe olmasa kadınlar yürütebilir mi? Elli kiloluk çimento torbası taşıyan çok kadın tanımıyorum ben.