Bildiğim kadarıyla ücret karşılığında r10 'da trade ve teşekkür konu açmak yasak diye biliyorum.
@Erhan;
Aynen. Resmen yalan tesekkur konusu aciyor millet r10 da 25 tl icin. Moderatorler birdey yapsin lutfen
Evet Dostlar tamam Google haritalarda yapıyoruz 5 kuruş için ama bu onun kadar basit bişi değil sitede bir problem yaşasalar sizin yakaniza yapisirlar gidin Google play de oyunlara falan yorum yapın 20₺ ye en azından orada bir kayıp olmaz lütfen burayı da bozmayın
Sanırım biraz önce paylaştıkları sosyal medya kazanç programına katıldınız ve bu konuyu açtınız. Kullandığınız süre maksimum 10 dakikadır. ''kullandığım gün'' ibaresinin gerçek olmadığını düşünüyorum. 25 TL için yanıltıcı konu açmak hiç etik değil.
Merhabalar,
Hosting.com.tr olarak başlattığımız sosyal medya kazanç programı kapsamında görüşünüzün teşekkür olması gerekmemektedir. Hizmetimizi kullanan ve görüşünü bildiren kişiler için yapılmış bir programdır. Class34 adlı kullanıcı, takdirini teşekkür olarak kullanmış. Kendisine teşekkür ediyoruz, daha uzun yıllar birlikte çalışmayı temenni ediyoruz.
Edit:
Merhabalar, bir önceki yorumumuzda belirtmeyi unuttum. Bu programa katılmak için Hosting.com.tr üzerinde aktif hizmetiniz olması gerekiyor. Eğer aktif hizmetiniz yok ise zaten katılım gerçekleştiremiyorsunuz. Bizim buradaki amacımız müşterilerimizin yapıcı eleştirilerini almak ve vakit ayırarak, bizleri değerlendirdikleri için de 25TL gibi bir ücret sağlamak. Bu kısımda sanırım ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Kısaca biz sadece Hosting.com.tr'yi kullanan veya kullanmış kişilerin yorumlarını istiyoruz. Bu uygulama zaten global birçok firmanın yapmış olduğu bir uygulamadır. Herhangi bir sorunuz olursa da tekrar iletebilirsiniz.