42 yaşındayım yaptığım işi masa başında sabahtan akşama kadar oturarak çalışıyorum , gideceğim her yere araç ile ulaşım sağlıyorum buna rağmen kendimi bildim bileli boy kilo olarak yaklaşık aynı değerlerdeyiz. Çok şükür sağlık sorunum yok gerek doktorlar gerekse çevremde otuz, otuzbeş yaşını geçince metabolizma yavaşlar kilo alırsın vs gibi bir çok şey söylendi ancak herhangi bir değişiklik olmadı shake vs her türlü şeyi denedim ancak tek başına işe yaramıyor.
Bir dönem çok disiplinli olarak spora başladım yaklaşık 4 ay gibi sürede 6-7 kilo civarında aldım. Gittiğim spor salonu sahibi profesyonel biriydi, kilo almak, kilo vermek, kas, hacim vs konularda kişiye özel programlar ile bireysel ilgileniyordu, hatta şu anda bir çok ünlü isme bireysel hizmet veriyor, salonun kapanması sonrasında bulunduğum ilde de o şekilde başka salon olmadığı için devamını getiremedim ve yaklaşık bir ay gibi bir sürede normal kiloma geri düştüm.
Sonuç olarak insanlar kilo almanın çok kolay olduğunu düşünse de, en az kilo vermek kadar zor, kişisel tecrübelerime göre herhangi bir sağlık sorun nedeni ile kilo vermiyorsanız , kilo almak için işinde uzman birisinden destek alarak düzenli ve disiplinli spor yapmak gerekiyor.
Bahsettiğiniz ilacın ismi nedir acaba ?
https://i.hizliresim.com/ivjay1p.jpeg
Sadece şırnak merkez tarafı bulunuyor. Eğer tanıdığınız var ise iş yeri adresi iletebilirim. Yeni çarşıda
-
ilaca gelince,
kilo aldıran ilaç değil, iştah açıcı ilaçtır. Normalde 1.5 lahmacuna rahat doyarken, şimdi 4 lahmacuna zar zor doyuyorum. Tatlı ile beraber inanılmaz iyi gidiyor. Bu arada doktorada gitmiştim, genetik olarak hızlı kilo almam mümkün olmadığını söylemişti.