Merhaba sevgili forum üyeleri. Son zamanlarda birçok kişinin eşikli methodu alıcam diye dolandırıldığını görüyorum, bu sebeple bir bilgilendirme yapıyım dedim.

1. Arkadaşlar Boğalı forum sitesinde her gördüğünüz eşikli methodu satıyorum diyene koşup bedava reklam çıkıcam diye çalışmayan veya olmayan methodu satın almayın.

2. Çalışan bir method satın alsanız bile eşiklide bir methoda yarın ne olacağı belli olmadığından yine paranızı çöp edersiniz.

3. Size kesinlikle "2 hafta garanti veriyorum", "3 hafta garanti veriyorum", "şöyle referansım var", "böyle referansım var" diyenlere güvenipte zaten bana telafi yapar ümidiyle gidip satın almayın methodu patladıktan sonra bulamayabilir ve sizi yüzüstü bırakabilir.

4. Gerçek bir reklamcı ile anlaşıp reklamınıza üst düzey optimizasyon yaptırırsanız eğer, zaten yeterli verimi alıcaksınız ve eşikli gibi ekstra yollara başvurmak zorunda kalmayacaksınız.

5. Başka bir forumda dolandırıldıktan sonra buraya gelip şikayet konusu açmayın. R10 içi oluşan durumlardan sadece R10 sorumludur bu her ne kadar dolandırıcılık durumu kanıtlansa bile.

6. 350 CHF eşikli hesap satışı vs. gibi hesapları alıp harcatabileceğiniz ümidine kapılmayın bu hesaplar para tuzağından başka birşey değildir. Eşik almak birşey ifade etmez harcamadıktan sonra.

Sevgiyle saygıyla kalın ve kendinize dikkat edin, iyi geceler.