açıkcası bende elbistanda depreme yakalanmış birisi olarak sonuca üzülmedim desem yalan olur ama 2 şeye şaşırdım ;

1.si , o günlerde nerde bu devlet,bizi ölüme terkettiler,kimse gelmiyor,yarın oy istediklerinde oy verirmiyim diye atıp tutanlar.bu kişiler o sözlerini anında unutup,sabahın köründe koşa koşa o adamlara oy vermeye gitti.tekrar söylüyorum,beni sinirlendiren o partiye oy vermeleri degil.yaptıkları sahtekarlık,yüzsüzlük.o an,o sözleri söylediklerindede zerre kadar inanmadım ve yanımdakilerede söyledim yine gider aynı yere oy verirler,bakma bunların atıp tuttuklarına diye.arkasında durmayacagın bi lafı söylemeyeceksin arkadaş...yoksa kime oy verirsen ver,bana ne....

2.si ve asıl küfrü yiyenler ise konvoy yapıp,eglence yapanlar.şehrin 3/4ü yok olmuş,hala kaldırılmayan yıgınlar ve altında ölüler varken o ortamda eglenirsen kimse kusura bakmasın ama ben bu adama küfrederim.

malasef sırf o partiye verdi diye hakaret/küfür yiyenler gördüm tiktokta.işte onlar yanlış tabi...her durumda,her ortamda küfre/hakarete karşıyım arkadaş.