Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel olmuş beğendim
Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elinize sağlık. Ama izin verirseniz yapıcı bir kaç eleştiri yapmak istiyorum.
Sahne çok güzel. Sorun yok. Ama videolar dik çekilmediği için shorts a uygun değiller.

Shorts vs. nin ortaya çıkmasının en temel nedeni dikkat dağınıklığı.
Dikkati minimum isteyip hemen tüketilmesini sağlamak ve diğerine geçmek.

Şahsen bu videoyu shorts standartlarına uygun bulmadım.
Özellikle adamın konuşmalarında komodini(tezgah ta olabilir) izlemek insanı soğutuyor.
Ve geçme isteği uyandırıyor. Bu kısmı değiştirebilirseniz daha sağlıklı olabilir.
Daha güzel içerikler üretmeniz dileğiyle.

Birde bence sizin bu tip işlerle uğraşmak yerine kendi yüzünüzü kullanmanızı daha mantıklı buluyorum.
Karakteristik bir yüzünüz var. Çaprazdan çekilen kameraya bakmadan, arkada başka bir adama bir şeyler anlatmanız lazım gibi geliyor.
Herkesin söylediği şeyleri azcık farklı söyleseniz bile olur diye düşünüyorum. Bol şans
Vallahi ancak böyle bir yorum beni gerçekten bu kadar yapıcı şekilde mutlu edebilirdi hocam birtanesin değerli yorumun için çok mutlu ve memnun oldum. Film kesiti olduğu için sığdıramadım dediğin gibi bu komodin beni de rahatsız etti ben de mecbur artık dedim böyle yapayım ama mutlaka söylediklerini ve güzel dileklerini ele alacağım. Kendimde yapmak istiyorum ama ekipmanlarımı tamamladıktan sonra zamanla biraz hevesim var umarım herkesin gönlüne ve kalbine göre olur hocam : ) tekrardan çok teşekkür ederim, var olun. Bol şans