DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı iş sonunda veririm diye anlaşırsan sorun ortadan kalkacaktır iyi forumlar.
Hocam zaten öyle iş yapıyorum lakin sonradan programda hata çıkıyor

neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı alınca insanın çalışası gelmiyor. O yüzden hiçbir işte önden ödeme yapmam kolay kolay. İnsanı kamçılayacak bir şey olması lazım veya dürtmesi lazım ki çalışsın. Parayı alınca boşvermişlik başlıyor
katılıyorum bu dediğinize

night_walker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para iş sonunda verilir.

Bu kuralı eve çağırdığım ustada dahil kullanıyorum. Ürünü alırım, 360 derece kontrol ederim parasını öderim.
En doğrusu

Kepez_Yazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey köprüyü geçene kadar. İş ahlakını bilmeyen insanlar çok fazla. Saygılarımla.
Keşke herkes bunu bilse

can44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
profili sizden düşük üyelere iş sonu ödeme teklif edebilirsiniz, onun dışında yazılımcıyı tek seferlik ücretle çalıştırıyorsan sürekli ilgi beklememek gerek, yazılım işleri kolay değil

Edit : " ücreti gönderdikten sonra sanki adamla hasım oluyoruz " bu tarz kişiler direk dolandırıcıdır zaten bunlardan ucretinizi geri almanız gerekir
profaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bitmiş işe ek ücret vermeden revize istiyorsan sorun sende hocam.
sagirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle güzel kalpli ödemesini önceden yapan bir müşteriye hiç denk gelemedim
Selamlar hocam

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece 4 te yazdığınız için de olabilir.
Patronlar sigortalı çalıştırdıkları elemanlarına bile gece 4'te mesaj atamazlar.
Dol@ndırıldığınız konuları bilmiyorum.
Ama bu forumda çoğu insan en taban fiyattan iş yaptırmak için ölü fiyatlara iş yaptırıyor.
Sonra da sanki call center sahibi kurumsal firmadan hizmet alıyor gibi anında yanıt süper hızlı iş bekliyorlar.
Gece 4 te yazmamın sebebi ikimizde uyanığız ve o saat de konuşuyoruz ama mesela ben bir soru soruyorum daha 2dk önce konuşmuşuz programda hata çıkınca mesaja bakmamaya başlıyor benim derdim bu hocam yoksa manyakmıyım gece 4 te mesajıma cevap vermedi diye sinirleneyim mesela bakıyorum gün içinde aktfi son görülmesine bakıyorum r10 daki saatine bakıyorum aktif ama bana gelince cevap yok bu arada programda hata çıktığı için düzeltmesini istedin

enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımcı ile aranızda ne geçti bilmiyorum. Ama gerekli gereksiz her konuda yazıyor, ücretsiz revizeler istiyorsanız ve yazdığınız saatlere dikkat etmiyorsanız digiklan hocama katılıyorum
üst yorumda belirttim hocam