Mrxberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 2-3 yıldır bot program yazdırma olsun grafik tasarım vb. dolu işte birçok kişi ile çalışıyorum ama şunu farkettimki programcıların bir çoğunda parayı aldıktan sonra iplememe sonraki sorunlarda yardımcı olmama gibi sorunlar çıkıyor birkaç kez dolandırıldım anlamıyorum arkadaş sonuçta parasını veriyorum ama parayı almadan önceye kadar herşey mükemmel mesajlara anında cevap veriliyor ücreti gönderdikten sonra sanki adamla hasım oluyoruz adama gece 4 ten öğlen 5 e kadar yazıyorum sanki hiçbirşey olmamış gibi cevap veriyor birtek bot yaptırırken değil her işimde bu sorunu yaşıyorum birkaç defada dolandırıldım peşinde düşmek istemedim ama artık kimsenin gözünün yaşına bakmıycam şikayetse şikayet mahkemeyse mahkemeye veririm içim dolmuş öyle boşaltmak istedim okuduğunuz için teşekkürler
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece 4 te yazdığınız için de olabilir.
Patronlar sigortalı çalıştırdıkları elemanlarına bile gece 4'te mesaj atamazlar.
Dol@ndırıldığınız konuları bilmiyorum.
Ama bu forumda çoğu insan en taban fiyattan iş yaptırmak için ölü fiyatlara iş yaptırıyor.
Sonra da sanki call center sahibi kurumsal firmadan hizmet alıyor gibi anında yanıt süper hızlı iş bekliyorlar.

Yazılımcı ile aranızda ne geçti bilmiyorum. Ama gerekli gereksiz her konuda yazıyor, ücretsiz revizeler istiyorsanız ve yazdığınız saatlere dikkat etmiyorsanız digiklan hocama katılıyorum