berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen olayın ucu siyasete gidecek ama deprem bölgesinden ben malum kişi dediğiniz kişiye daha fazla oy bekliyordum. öyle de olması gerekirdi. oradaki ve birçok yerdeki halk vatansever. yani bize ev verecekler diye vatanını satacak olan kişiler değil. siyasiler alışmışlar para verelim susturalım olayına. emekliye 15k, depremzedeye ev deyip oy alacaklarını düşündüler. bu halk aç kalır yine ülkesini malum kişinin kol kola girdikleri kişiye teslim etmez. bak hatta şimdiden tehditlere başladılar, yok efendim artık umurumuzda değilsiniz, aç kalın susuz kalın hakediyorsunuz falan. başa geldiklerinde siz düşünün gerisini

avrupa konusuna gelince de size bol şanslar. umarım istediğiniz tarzda refah içinde yaşarsınız. daha çok gençsiniz ve çok basit düşünüyorsunuz yaşınızın ve yaşadıklarınızın sebebi ile. hazırcı olmamak gerek. birileri yapsın ben refah içinde yaşayayım mantığından çıkmanız gerek. Ben size birşeyler için çabalayın diyorum, siz 2 kez oy verdim diyorsunuz zahmet etmişsiniz valla yorulmadınız inşallah? ne diyeyim. umarım biri armudu pişirir de sizin de ağzınıza düşer... saygılar gençler. küfür kıyamet olmadan görüş bildirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler. kırdıysam affola
Hizbullahı meclise sokanlardan bunu duymak istemiyorum.