Tek tek cevap veremeyeceğim arkadaşlar işin özü şu,ben hele şükür çok kullanırım,biryere yaptığım yorumda hele şükür hele şükür yazdım,birisi de beni uyarmış,hel adında put olduğunu dilimize bazı pis kelimeleri kim sokmuşsa bununda bir amaç için sokulduğunu yazmış,biraz internette araştırınca buna benzer görseller ve videolar buldum, onlarda aynı şekilde hele şükür demeyin Allaha şükür demeye devam edin diye uyarıyorlar,bende sizlere iletmek istedim,ayrıca hocalar hacılar türk filmlerindeki gibi şeytani insanlar değil,her nekadar iyisi kötüsü olsada Allahın kelamını ileten insanlardır,sen Kuranın her ayetini okumadın ama onlar okumakla yükümlü mesleği icabı bile olsa,sonuçta şu günah bu dinimizde yasak deme haklarına sahipler,anlamsız gelen yasak varsa hür iradenle araştırıp doğrulunu kendin onaylaya bilirsin,sen inanıyorsun inanmıyorsun o senin sorunun,yani sen inanmıyorsun diye kimseye hakaret etme hakkınız yok,Son olarak bana hele şükür mantıksız gelmeye başladı,Allaha şükür demeye başladım gerisi size kalmış