Bence de bu kafadaki insanlar ülkeden gitmeli. Güzel kardeşim hangi siyasi partiye üyeliğin var? Kaç tane vatandaş için sokağa çıkıp sistemin bozuk olduğunu anlatmaya çalıştın?
Yani bitiyorum şu ülkeden gidiyorum kafasına girenlere. Özellikle Atatürkçüyüm diyerek bunu öne sürenlere. Madem sistem bozuk bir problem var o zaman buradaki problemi çözmek için de uğraşacağız. Yanlış olduğuna inandığımız şeyin doğrusunu anlatmaya çalışacağız.
Ben AKP seçmeni olsam bu konuyu görsem inadına gider oyumu tekrar AKP'ye atarım memnun olmasam bile. Sanki ülkenin geri kalan yarısı hasta gibi davranıyorsunuz. Senin doğru bulduğun illa doğru olmalı diye bir kaide yok. Doğru olduğuna şiddetlice inandığın şeyi düzeltmek için çabalayabilirsin.
Nitekim biz, ülkemizin kurucusu son bozkurt olarak gördüğümüz Atatürk'ten bunu öğrendik.
Çaresiz kaldığın zaman Atatürk gibi düşün.
Öncelikle siyasi parti üyeliğim yok siyasi parti hepsi aynı bence sadece renkleri değişik . Sokağa çıkıp kimseyi ikna edecek zorunluluğum yok . Aklı olan herkes ne yapacağını biliyor . Konu siyasete çekmeyin Atatürk üzerinden algı yaratmayın .